Rolig dag.

Idag väckte mamma mig kvart över åtta eftersom hon skulle ta med mig till Örebro. Vi missade tåget och fick ta bussen istället. Jag var trött, men det fanns alldeles för mycket spännande människor och saker att titta på för att jag skulle kunna sova! Sen la mamma ner mig i vagnen och då somnade jag direkt. Jag vaknade sen av att nån höll på och pillade med nåt i mina öron. Då såg jag också att monster Malin hade kommit! Det var roligt! Mamma och Malin tog med mig till Mc Donalds. Jag satt och undersökte muggen Malin drack ur, den var spännande! Sen fick jag en stor gul ballong! Men den var bara rolig en liten stund... Sen fick jag sova skönt i vagnen. När jag vaknade nästa gång fick jag komma upp igen. Då satt vi på ett café och mös. Det gillade jag!

Sen fick jag sova lite mera och sen fick jag åka buss hem igen med mamma och PAPPA! Då blev jag jätteglad! Så nu har vi bara myst och busat hela kvällen. Roligt!


Racer-Raffe!

Jag fick en raffiraff av mamma för att jag är sjuk... Jag fick välja den heeeelt själv! Jag är nöjd :D


Racer-Raffe                                                   Jag och raffiraffen :D

Idag är det lite synd om mig...





Jag vaknade imorse och mådde jättedåligt. Jag mådde illa och hade ont i magen och spydde jättemycket i sängen =(. Så nu är jag lite trött och orkar inte blogga så mycket.

Jag är hemma hos min MONSTER!





Äventyr idag igen, det är roligt! Nu är jag och mamma hemma hos min monster, det är roligt. Jag hoppas att jag får stanna länge och leka.

Jag fick träffa någon konstig person förut. Jag låg och sov i vagnen och när jag vaknade så var hon och nån mer där. Hon var rolig.

Nu är det sovdags så jag kan hålla mamma och monster vakna hela natten :D

En händelserik dag!

Ojojoj vad mycket roligt jag har fått titta på idag! Jag har knappt fått vara hemma alls. Mamma tog med mig ut på dagens äventyr redan vid elva och vi kom inte hem förrän strax efter åtta!

Det mesta idag har varit rätt roligt. Först av allt fick jag åka tåg! Vi skulle in till stora staden, och när vi ska dit vet jag att vi brukar vara borta länge. Jag blev lite arg på mamma ett tag, hon hade tagit på mig alldeles för varma kläder! Det va inte skönt. Vi gick till pappas jobb och fick vänta nere i entrén tills han kom. Då slapp jag ligga i vagnen och det var spännande och titta på allt nytt. Massa nya människor såg jag och en av dem kom fram och pratade med mig och mamma. Henne hade jag aldrig sett förut, det är roligt med nya människor! Efter att vi väntat länge länge så kom äntligen pappa, då blev jag jätteglad! Mamma och pappa tog med mig på restaurang. Helt onödigt tycker jag, för jag får ju samma mat oavsett vart vi är. Men mamma och pappa verkade glada, så det var väl bra för dem. 

Efter att både jag, mamma och pappa ätit mat så försvann pappa och mamma tog med mig in på ett sånt där ställe med massa kläder och spännande saker. Men jag var trött så jag somnade en stund och när jag vaknade blev jag glad för mamma hade lagt massa roliga saker på vagnen.

Sen fick jag åka buss. Det visade sig att vi skulle hälsa på hos min gudmor! Henne tycker jag om, hon är rolig! Hon hade en konstig katt också, men den va inte så spännande. Det var mycket roligare att titta på alla nya saker och att få leka med min gudmor. Mamma och hon satt och pratade massor och jag blev så trött igen så jag somnade. Sen var jag mycket gladare när jag vaknade igen och hade massa kul med min gudmor!

Mamma fick för sig att vi skulle gå mitt i allt det roliga, dumma mamma! Jag blev så arg, för hon glömde dessutom ge mig mat! Hon tog med mig ut, men sen gick hon in igen. Då fick jag mat. Hon fattade nog efter ett tag... Efter maten tog hon med mig ut igen, men då var det helt okej, jag ville ändå sova. Men det blåste massa snö i mitt ansikte! Det va jätteläskigt och så måste man ju hålla andan när det blåser i ansiktet en. Usch. Men sen försvann det och jag fick sova.

När jag vaknade igen hade pappa kommit tillbaka! Men jag fick inte leka med honom, jag fick bara ligga i vagnen och ha tråkigt medan mamma och pappa gick runt massa. Men sen skulle de äta igen och då fick jag komma upp igen och titta på allt. Det va massa människor som kom och gick. Undrar vart de tog vägen när de försvann?

Sen skulle mamma och pappa gå runt massa mer, så jag passade på att sova. Det var skönt! Men det var ännu skönare att komma hem. Jag fick sån där konstig mat idag igen. Jag fattar inte riktigt hur man ska göra med den, men gott smakar det! Och det är roligt, mamma sitter framför mig och gör konstiga ljud och miner. Sen har jag fått busa lite med mamma, men nu är jag trött. Så nu ska jag sova lite så jag orkar busa mer med mamma och pappa sen!

På äventyr till bvc.

Idag tog mamma med mig ut på en promenad tidigare än vanligt. Det brukar oftast betyda äventyr! Sånt gillar jag. Jag fick flyga hela vägen (mamma bar mig i bärsele). Jag tycker om att flyga, jag får se allt då! Ingen dum vagn i vägen. 

Till slut kom vi fram till destinationen, bvc. Där fick jag träffa den där konstiga tanten som alltid drar i mig, petar på mig och sätter konstiga saker runt huvudet på mig. Men det var kul, jag fick kolla på roliga möss och ligga och sprattla helt naken! Men sen tyckte jag det tog lite för lång tid där inne, jag var ju både trött och hungrig! Så jag sa till mamma att nu måste jag ha mat! Jag fick skrika på henne lite, men tillsist fick jag mat minsann! Det va gott.

Sen började mamma bråka med mig igen, jag som ville sova... Hon tog på mig massa varma kläder, det va inte alls kul! Men sen fick jag lägga mig i vagnen och titta på den roliga ankan och åka ut. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag somnade. När jag vaknade var vi på det där konstiga stället med massa saker som mamma och pappa brukar vara på ibland och tar med sig massa saker hem. Sen var det skönt att få komma hem! Jag gillar att vara hemma, jag blir alltid så glad! Sen har jag lekt lite i mitt babygym, fått mera mat och ny blöja. Men nu är jag trött, så jag tror jag ska sova lite nu...

Jag kan också!

Nu har jag fått en alldeles egen blogg, så jag kan skriva om vad jag vill utan att mamma lägger sig i!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0